clear
  • Neem contact op met Elles. Ze zal zsm op uw vraag of opmerking reageren.
Elles Smit

Ruim en rustig

De Viaan is opgebouwd uit drie blokken van vier rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. Gelegen in het Waterkwartier is de Viaan omgeven door water en groen.

De stijlvolle en aantrekkelijke woningen liggen aan de Vriendschap en de Bente. De woningen voldoen uiteraard aan alle moderne wooneisen en hebben bovendien aangename extra’s als standaard vloerverwarming op de begane grond. Verder is er speciale aandacht voor duurzaamheid. Zo zijn alle woningen aangesloten op stadsverwarming. Een milieuvriendelijke oplossing, omdat bij stadsverwarming gebruik wordt gemaakt van restwarmte, bijvoorbeeld van een energiecentrale. Zo verminder je de uitstoot van CO2.

Altijd voldoende parkeerruimte

De twee-onder-een-kapwoningen, alle hoekwoningen en de vrijstaande woningen hebben een eigen oprit voor minimaal twee auto’s. De bewoners van de tussenwoningen hebben ook twee parkeerplekken. Zij parkeren hun auto op het parkeerterrein aan de Vriendschap. Dit mandelige terrein ligt tussen de rijwoningen en is voor alle bewoners dichtbij. Voor bezoekers zijn er langsparkeervakken in de woonstraten.

In de Viaan woon je heerlijk ruim, groen en rustig. Voetgangers en wandelaars krijgen hier alle ruimte. Het autoverkeer is beperkt tot bestemmingsverkeer, al zijn de uitvalswegen altijd dichtbij.

Waarom wonen in De Viaan?

  • Opvallend ruime woningen!
  • Omringd door water en veel groen!
  • Centrale ligging en makkelijk bereikbaar
  • Diverse indelingsmogelijkheden
  • Vloerverwarming op de begane grond

Persoonlijk Advies?

Neem contact op met Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V.

  • 0341 -55 36 44